Еве јас искрено не знам зошто се зачленив. Лажам, знам. Имам две писмени утре и се двоумев меѓу блеење во ѕид, блеење во плафон, читање клише твитер објави и зачленување на Фемина. Очекувајте утре пост во кој ќе кукам за двојките. И тоа сум јас во неколку реченици. Не можев подобро да се претставам. И да, не сум инсомнијак, спијам повеќе од просечно новороденче. Се надевам дека ќе го истрпите мојот неверојатно глупав и недосетлив хумор.
Здраво и добро ни дојде. Иначе си заборавила да ставиш слика од тебе и да пишеш години на профилот. И јас имав слика од мене, ама ја сменив вчера.
Здраво и од мене, нов сум на форумот , гледам интересни теми има и се надевам ке бидма добро прифатен, поздрав
Здраво и од мене Мајка на малечко дете хаха активна сигурна ке бидам највеке на темите поврзани со деца... Иначе одамна сум на овој форум ама никогаш немам скоро ништо пишано... Позз
Здраво на сите! Јас сум машко од Скопје и моментално сум на постдипломски студии. Освен професионалните обврски активно посетувам кик-бокс и теретана, но често можам да ме видите и на други социјални случувања. Веќе 10 години активно возам велосипед и планинарам. Немам многу време, па така поретко седам пред компјутер, но кога можам ќе се дружиме. Поздрав до сите членови
Јаооо Кечо , и ја сеа гледам... Да не останам покуса ај... Епа ајде вака... Мај нејм ис Петра , тренутно неудата али у вези , ги сакам @s&s I @Crna Dama најмногу на свет ,овде се запознавме случајно и верувам уште долго ќе се дружиме. Форумот е добар само ако одбираш каде и со кого се впушташ во комуникација, има доста негативни ликови , ама тие на црна листа. Позз и бидете позитивни ! Се читаме во темиве и понатаму
Здраво По неколку месеци читајќи на форумов решив и јас да се зачленам. Од Скопје сум и имам 18 години. Учам гимназија. Се надевам на добра дружба и нови пријателства.
Ајде и јас да пишам 32 години од скопје. Сингл. Сакам да запознавам нови луѓе да се дружам. Кога бев во врска форумов го посетував секој ден.
Здраво девојки и јас сум нова долго време го читам форумов па еве и јас се зачленив да споделуваме совети и искуства и да се дружиме поздравче
Здраво!Јас сум нова членка,а воедно и редовен читател на Фемина.Прекрасно е што постои еден ваков сајт за споделување на искуства и разни мислења.Позз до сите,.....се надевам на добра дружба.
Da se zapoznaeme ,jas sum nova clenka i veruvajte imam da kazam mnogu na ovoj forum ... Za zal imam poznavanje i na temi na koi rado bi gi preskoknala, no toa e toa ....
Здрaвo јaс се зaчленив пред 3денa,интереснo е oвде...Инече јaс се Викaм Тaмaрa oд Штип сум имaм 21гoд,мaженa сум веке 2гoд имaм ќеркa 16месецa. Пoздрaвче
Здраво дами и господа, јас сум овде од пред еден час. Не би сакала јавно вака да споделувам информации која сум што сум, можеби понатака. Кој сака дружба нека ми пише порака.
Здраво! Профилот го имам веќе неколку години, но поактивно почнав да го користам овој месец. Инаку јас сум Елена, 18 години
Здраво јас сум Драган, тука сум по препорака на една прекрасна личност и ваш стар член zhap4e Поздрав до сите.