Здраво убави луѓе, вчера се зачленив на форумов и веќе неможам без него, ко дома се осеќам(мислам многу е забавно, дискусии, нови пријателства, нови познавањаа)ете супер ми е
Хелоу фолкс! Одамна се имам регистрирано ама мнооогу ретко се логирам. Сега нешто добив инспирација, иако не сум сигурен колку е овој форум ок за мажи. Откако разгледав подобро, видов дека има и машки членови, па затоа се решив пак да се активирам. Што ќе речете вие на тоа ?
Ма нееееееее, таман работа ))) )Да беше така ќе си почнев таму уште од почеток и без да се најавам и претставам ))
Добредојде.. Седи подалеку од подфорум секс ако сакаш да те дружат жените.. Иначе ние во принцип сме многу фини само нема кој да не пофали
Значи ич да не влегувам таму,а? ))))) Ај да не се заречувам уште на почеток, ќе видиме како ќе ми тргне.
Па сите што се таму се нападни.. Не се за дружба дојдени туку за друго хаха Не се зарекувај,само релаксирај се на форумов и додека не се упикаш на некоја, ќе те бие добар глас
Сите нови членови од оваа тема почнуваат, а јас тек пред некој ден ја открив што значи не сме се запознале Епа ај здраво живо форумџии
Не се секирај , не си единствена, јас никогаш не се претставив овде, ама ме научија без разлика на тоа.