Здраво на сите форумџии.Неколку год си читкам хороскоп и дур сеа видов дека има форум.Повеќето сте од понежниот пол, но мислам дека не е на одмет да се има и од машкиот род.Се викам асе имам 33 год и сум од Скопје.Очекувам добра дружба
Zdravo, zdravo I jas sum nov chlen na forumov od skoro... Pa se nadevam na dobro druzhenje .. Pozdrav zasega
Здраво на сите. Се зачленив денеска а секој ден отварам фемина и не ми е текнало да се зачленам се до денес. Се надевам на добра дружба. Поздрав.
Здраво луѓе! Прв пост - прв поздрав. Немили минати дешавки ме потсеќаа на форумот, но сега се зачленувам со надеж дека ќе се промени тоа и само убави муабети ќе паѓаат. поздрав!
Здраво на сите. Одамна бев член во форумов, уште од средношколските денови, сега се зачленив одново и се надевам на добра дружба и пријатно поминато време. Имајте убав ден
I jas sum edna od novite. Se zacleniv vo maj ama duri sega pocnav da stanuvam aktivna i da ja sledam stanava i forumot. Znaci decki Zdravo na site!!
Поздрав ! Се зачленив неодамна. Имав профил ама имав заборавено пасворд , еmail нов веќе, немав како да го вратам. Секогаш расположена за позитивни ликови , делење совети. Добро ве најдов после толку време.