Еее вистинаааа ама не даај Боже ова во петок навечер ај можда ќе види некогаш.. дека две женски се заинтересирани за упатство на некои обични дефекти на колата кои можат без стручна помош да се решат
ja znaete onaa pogovorka koga se izebale svaler i svalerka i posle nekoj den se viduvaat pak i zenava ama ic ne go ni poznava ebacot a toj i veli pa neli iii taka taka mu odgovara kakvo ebanje takvo i postovanje
Здраво, и јас сум нов член на форумов. Малку несвојствено за мажи нели... Како и да е, мило ми што ќе може да дискутираме за многу теми. Искрено, се зачленив зашто досега кога ми требало некое решение или совет за разни нешта интересно е што пак на крајот тука ќе ме донесе патот, плус муабетот повеќе со жени ми оди. Се надевам и јас ќе ви бидам од некаква корист во иднина. P.S. Уште во старт да се разбереме, не сум геј и немам намера да флертувам со другите членови.
Здраво и на тебе и воопшто не се потресувај што си машко на женски форум. Знам како ти е, пошто и јас долго време се мислев дали да се зачленам. И не зажалив. Тука имаме и машки членови кои се во брак и имаат деца, така да уживај си и свиркај си.
Normalno nemam nisto protiv mazi na forumot, no sto pravime so mazite sto se krijat zad zenski profili?
Добредојде! Од почеток да ти кажам... ако пишуваш пораки на членки, а имаш задни намери, ќе се рашири муабетот мн брзо.. Ако си мирен и паметен, сите ќе те дружат.. Жени сме, што да правиме Тука има толку фини машки членови што некогаш викам дека се попријателски настроени од жените..