Здраво на сите Прилично сум нова на форумов. Па ме интересира дали има апликација на playstore за Фемина форумов?
Toa neznam prasaj gi tie sto se krija jas ne se krijam i eve pisuvam a na nekoja ako im smetam ne mora da mi vraka ili pisuva, da se zacleniv ne od dosada tuku poveke soveti od devojki ili razgovori nisto posebno ako ve enteresira do tolku! pozz do site i kako sakate mislete pa narocito za prilepcani no od prilepcani podobar narod nema!
Здраво! Само што се зачленив на форумов по долго читање на дискусиите тука а се надевам ќе се вклучам во нив и ќе најдам нови пријатели!
Стара членка сам јесте да ама мислам дека овде нисам пишала само ќе кажам ај пак мај нејм ис црна дама доста е толку ај за мене хаха
Здраво на сите, нов член сум. Роден сум во Грција ( Толемаида/Ptolemais/Πτολεμαΐς ), но од мал се школував и работам во Македонија, имам 27 години и живеам во Скопје, Поздрав до сите и CHEERS!
Здраво. Нов сум на форумов. Машко сум и имам 26 години. Се зачленив на форумов слушајќи пофални зборови од мои другарки. Слушнав дека тука има добра дружба и корисни и добронамерни совети. Иако сум машко и се дружам и со машки сепак со девојките се согласувам многу подобро (мешано друштво сме). Се надевам на добра дружба и тука на форумов и доколку сум од корист со свои мислења и совети од машка гледна точка би бил пресреќен...
Здраво јас сум нова..ама баш нова..се викам Марија, среќно мажена+ едно бебуле од 11 месеци+едно кученце...зоолошка градина ..инаку морам да ве пофалам сајтот ви е чиста десетка..поздрав
Здраво јас сум Иван, нов сум тука. Имам 17 години, од Скопје сум. Ќе бидам активен на темите поврзани за живот, религија, политика, технологија и слично. Не ме интересираат женските теми, нема да сум досаден. Ако погрешам некаде ве молам да ме поправите, се надевам дека добро ќе се дружиме.