Ајде добро утро и од мене новичка сум јас тука. И постара. Се надевам на добро дружење. Имам 24 години. Од Скопје, од село зелениково сум. Не мажена. Можи ја утнав темата, можи не, нека ме корегираат нека ми го стават мислењево во та тема кај запознавањето, ами не знам. Многу сакам да се дружам.
Поздрав и од мене. Имам 18 години, исто така сум нов член на сајтов, мислам дека би ми служел како одлично хоби.
@Impeksel не пишувај ми пораки за оговарање на трети лица, кога си ја исклучил опцијата за да ти вратам во иста мера... !!!
Dobre dojde Nince! Ke mozeme li soveti da dobieme od tebe ako imame problemi so nekoi gradezni prasanja?
Ме праша "дали си плесната со мокар чорап по тинтара..."! Еве повели одговори му на човекот Јас не знам одговор на прашањето плус има ставено забрана за одговор..
Zdravo i od mene,i jas sum nova ovde na ovaa grupa,pase nadevam deka prijatno ke se druzime i zabavuvame ovde na forumot
Здраво на сите И јас сум нова членка, ве следам одамна и решив да се зачленам Се надевам на добра дружба
Никот ме потсети на една тема Лавица или дама, милфица или дама, не знам како точно беше Како и да е Добредојде