Згодна, сингл плус сака тројка Сон на секој маж... Како со овие квалитети ти си се уште сингл? Ајде сега ќе си фатиш еден маж достоен за тебе
@oliviamars ќе те замолам да не ја полниш темава со оф топици. Немам вишок слободно време за бришење коментари Имаш теми за сингл форумџии, оди таму па барај сродна душа. Со среќа во потрагата. Фала многу, пријатно
Брееј радозналост што ти се вика Моите коментари за да си ги избришам посебна привилегија и чин ли ми треба?
Здраво на сите, не сум баш нова на форумов, имав профил но престанав да бидам активна подолго време па заборавив и јусернејм и лозинка и се. И си креирав нов профил.
Hello do site clenovi na femina, 19g se doseliv vo Skopje na studii pa nekoj da me druzi bi mi godelo deka nemam friends ovde Ako nekoj e vo mood za zborenje na temive: - outerspace life - life meaning - 4am thoughts - mysteries - sci-fi - books I listata e dolga, slobodno PP, ke odgovoram vo najkratok mozen rok na site
Добредојдовте Еве ви дочек од млада, згодна и неопходна дама Повелете десерти И да... дамава е сингл.. Барам дечко за озбилно.. По можност над 30год, богат, убав, со ламборџини или ферари, куќа на 3 ката, вила на море, вила во Швајцарија и... барем 5000 евра месечна плата+5000 секој месец за мене.. Понуди во инбокс
Uff 19god, mustang + Corvette, vila od 1km2, vilata mi e vo Thailand + 10.000 za vas. Za malku ke se kvalifikuvav, greota
Штета, дете си. Згора на се, научи дека квадратурата на објект не се мери во км2, туку во метри... Сепак не продаваме пасишта тука