@NeoX Добродојде на форумот... Совет од мене, не се опуштај многу брзо, знаеме и да гризаме овде. Него... со темиве што ги наброја, that's some deep shit you got there man. На тоа ли највеќе паѓаат девојчињата, па затоа.. или?
Тоа е..должина. Кога станува збор за објект, изграден, никој нема да ти рече 1км2 затоа што тоа е еднакво на 1.000.000м2... а толку братче... не знаеш ни да ги прочиташ нуливе
Slobodno grizete, vekje pocnaa. Ili ne, ne mora da znaci ako si dojden na ovoj forum deka baras devojka, samo prijatel, vo volku golem grad da nemas nekoj so koj mozes dva reda muabet da napravis, sucks..
Јас само со квадратура работам За должина, имам едно метро... мери се што ќе ми фати око, а ретко ми фаќа нешто око... Си мери до кај 50цм.. оптимално, упола од тоа, и да има за што да го фатам... Знаеш, на кој колку му е долга чергата, толку си ги пушта нозете
Соске нервоза другарче ај едно добредојде јас ке ти посакам вака да не речеш после лоши форумџики сме биле
@NeoX Ее, па ти на женски форум си дошол, што очекуваш, ќе те мазиме. Ние и меѓу нас ќе се изедеме, не дај боже некој нов да дојде, па уште и машко, ко кец на десетка ни доаѓа. Ајде, прифати мала шала, да немаме љутки уште од одма, а Скопје ќе го свртиш цело за помалку од една недела верувај, не е ова Београд.
Taka e, ne znam drug forum koj e poaktiven od ovoj, se nadevav deka ima i maski clenovi koi se ovde ama sea gledam deka se retki.
@NeoX Абе како ретки, чекај сега сакаш ли да ги викнам, ни се собраа многу во последно време, дури соодносот на женски-машки почнаа да ни го уништуваат на форумов. Почнуваме загрозени да се чувствуваме... Инаку, ај да не препорачувам други форуми, да ја фалам конкуренцијата, ќе ме избркаат со боринче од овде. Џаст кидинг админи, само на Фемина сум и верен посетител. Него, чим си во Скопје веројатно си дојден за работа, за факултет некако касно ми се чини сега... Ќе си запознаеш колеги, колегиници на работното место и ете ти дружба. Во меѓувреме, и тука ќе те дружиме деее.
Blagodaram na pozitivnosta, inaku ne bev zapoznaen so toa deka imalo i takvi slucaevi sto vi go zagrozuvaat ubaviot prestoj ovde, ne planiram da doprinesam kon toa, sekako samo da pomognam ako mozam.
Здравоо , само што се зачленив на форумов Поминав да видам што има на форумот , се надевам на добра дружба . Иначе и јас сум си елегантно синглче моме од Битолијава