Со тоа што не се изјаснив тука додека имав статус како нов член на форумов, веројатно не ми го укинува правото и сега да чкртнам нешто
Убаво @Ketchup вика... Темава е малерозна. Кој ќе пише овде од новите, трага не му гледаме... Ко во дупка луѓево да пропаднале. Темава е помистериозна и од бермудскиот триаголник. Како да ги проголтува новодојдените. Чувајте се браќа!
Zdravo I od mene I jas sum nova vo forumov I bi sakala kako site ostanati da komuniciram so vas ! Inaku celo vreme bev na forumot ama evo dojde I den se zacleniv. Jas imam 21 god od Prespa mazena sum I imam kerkicka I cekame uste edno bratce *
Дoбредoјде вo нaшевo кaтче и се нaдевaм декa ќе се дружиме убaвo. Гледaм нештo не ти штимa штo имa и мaжи oвде, aмa дa ти кaжaм декa ние мaжулињa штo сме oвде (oкoлу десетинa) сме мнoгу фини. Фaлa нa рaзбирaњетo.
Здраво на сите фемина-форумџии. Според сите пишани правила и прописи и јас сум си нова тука. Се надевам на пријатно дружење, воедно ветувам дека нема никого да навредам, повредам, или на кој било начин да му наштетам свесно. Не сакам никој да се чувствува тажен или навреден од мене. Како што ги сакам позитивните и добри луѓе, исто толку сакам и да придонесам некој да се чувствува така. Доколку не бидам во можност да помогнам, тогаш подобро би молчела и би ги читала советите од останатите членови и ќе пробам да не се мешам доколку немам сопствен добар конкретен предлог.
Јас со мало задоцнување.Здраво на сите.Инаку бев пасивен член до сега.Најпосле ете и јас се зачленив.Се надевам на добра дружба...
Здраво на сите. Ве читам секојдневно, но ете дури сега решив да се зачленам. Се надевам на пријатно дружење. Поздрав
Здраво на сите, јас сум релативно нов член и многу сакам да ги читам вашите мислења. Спремен сум за било каква соработна и за било кое ниво Сакам многу свеж воздух, прошетки во природа, пиење безалкохолен алкохол и многу смеа. Во слободно време играм шах а додека сум зафатен тренирам шах