Еве ме и мене Добре ве најдов. Ве читам подолго време и најпосле се зачленив. Преубав сајт каде што може да се најде се што треба за секој современ човек благодарение на прекрасните совети произлезени од различните искуства од страна на членките на форумов. Секое добро. Поздрав и убав ден на сите.
Убави времиња беа тоа☺Зезање и пишување по цели ноки неспиење.Баш фали такво нешто и сега.Мило ми е што ме потсети. Добредојдовте нови членови,убава дружба ви посакувам
Интересна дружба И да потсека на МИРЦ од времето Интересно да споделиш и размениш искуства и лаф муабет, со виртуелни пријатели Епа добро ве најдов сите Тетка Биберче ве поздравуваclap:
По препорака на двајца тукашни членови, дојдов да ве читам и разменам искуства, колку можам, се разбира Се надевам на добра и фер дружба.
Zdravo na site jas bev vas clen pred okolu tri godini ama potoa obvrski so maliot i poleka prestanav da bidam aktivna no milo mi e sto se vrativ, pa taka da dobredojdov nazad
Dobre dojdovte na forumov odlicno mesto za odmor ,relaksacija ,humor i po nekoj dobar sovet i mislene !!!
Здраво на сите Некое време читав на форумов па решив и јас да ви се приклучам. Од Скопје сум, имам 18 (скоро па 19) години. Годинава завршувам средно и најверојатно образованието ќе го продолжам некоја од насоките на природните науки. Ја сакам математиката, биологијата, сакам комедии и хорор филмови и сакам да читам добри книги во областа на психологијата и филозофијата. Се надевам на добра дружба и нови пријателства.