Здраво девојки и момци Ве читам веќе подолго време, си реков редно е да се зачленам Се надевам на позитивно искуство
Здраво, јас сум Симеон пријателите ме викаат Симо, имам 45 години, веројатно сум малку постар од повекето членови овде но се надевам дека моето ивотно искуство и вашата младост ќе ќе допринесе за убаво дружење. Не сум ваш снаодлив кога се во прашање зборовите но ќе се потрудам да бидам јасен и концизен во моите пнатамошни постови. Инаку татко сум на 2 малолетни деца тие се веќе големи и си имаат свој живот, сопругата ми почина пред 9 месеци и 23 дена, сеуште не можам да се соочам со фактот дека ја нема, постојано мислам дека утре кога ќе се разбудам таа ќе биде тука и ќе ме пречеа со утринско кафе и бакнеж. Статусот ми е вдовец ама јас одбивам да го прифатам како реалност за мене таа сеуште е тука. Саам да ви порачам на сите вас кои сте релативно помлади да животот го живеете и уживате во секој миг, никогаш не трчајте по пари и не кројте големи планови затоа што никогаш не се знае до каде е животот. Ние имавме убав живот пари доволно отколку што ни требаше за еден нормален живот, но имам впечаток како да не го искористивме животот, секогаш велејки си, има време животот е пред нас, се додека еден ден не се појави таа проклета болест и ни ги уништи сите наши соништа. Ете тоа е накратко за мене, се надевам не бев премногу опширен и патетичен, никако не научив да бидам краток и концизен, дури и кога ја побарав мојата покојна сопруга за жена пред да дојдам до главното изнаажам еден куп „глупости“ и ден денас се сеќавам како ми чукаше срцето кога таа го изговори судбоносното да, немаше посреќен човек од мене.
Премнoгу ми е жaл, нaвистинa. Дoбредoјде нa фoрумoв. Тукa имa убaвa дружбa, oсoбенo вo темaтa Ние oкoлу и преку 40, слoбoднo пoјди тaму и претстaви им се.
Здраво.Колку што можев да забежам јас сум најнова членка на форумов, па се надевам дека ќе се дружиме.
@Dashing:) Сигурно ќе биде така, верувај. Подобро и од реалноста Оваа витруелна мрежа цвета и е во константен пораст. Ах колку сум возбуден поради тоа. Ќе биде одлично Се гледаме наоколу, Читател
Здраво на сите јас не сум нова но се немам претставено тука .. Се викам Ана имам 21 година уште 4дена нонстоп си наоѓам совети од тука ..сега сум поактивна бидејќи имам послободно време моментално невработена..иначе сум мажена имам мало девојче скоро 2ипол годинки..па ке се дружиме тука и поздрав до сите ..имајте убав ден
Да ве поздравам сите форумџики и форумџии. Веќе два месеци, три месеци ве читам, па решив да се зачленам. Имам 24 год., сакам да запознавам млади луѓе и се надевам на прекрасна дружба.
А стaри луѓе не сaкaш? Кaквa е oвaa дискриминaцијa? Се шaлaм, секaкo. Дoбредoјде вo нaшиoт фoрумски свет. А штo си ти? Мaле или фемaле?
Хахаххахааха, секако дека не мислев така. Ги почитувам и ценам и едните и другите. Само, мислам дека повеќето на форумов )околу 90% се млади (до 40тина год.), па затоа така пишав. Мale