Здраво девојки, и момци. Често го читам форум Фемина. До сега немав потреба да креирам профил и активно учествувам бидејќи бев презадоволна од мислењата и информациите на сите девојки. Сега сакам да сум дел од ова дружење и да споделам моја поддршка и искуства, и се разбира да барам совети и помош.
Здраво на сите, еве уште една придрижничка на прекрасниов форум Ве читам којзнае од кога и дојде време и јас да се зачленам Инаку имам 24 години, и сум од Кратово,живеам во Скопје со дечко ми, таму и работам.. и така..
Здравоо, неодамна се придружив на форумов и од денес планирам да сум активен член бидејќи ме фасцинира она што го читам, колку многу разни размилувања, идеи има. Би сакала и јас она што не можам да го споделам во секојдневниот живот, да го споделам онлајн.
Listaj, listaj ne uspeav da procitam deka nekoj e od Veles,ako ima (a znam deka ima) neka mi pise sakam nesto da prasam Fala odnapred
Здраво на сите Само што се зачленив на форумов и планирам да бидам активен член. Форумот ми е многу интересен и се надевам на размена на искуства, совети и идеи и добра дружба. Поздрав
Zdr zenska, kako si? Ako sakas dobra druzba pisi mi lp. Се шaлaм. Дoбре ни дoјде вo клубoт. Се нaдевaм декa ќе нè дружиш.
Здраво на сите.Се зачленив пред 1 недела, но од денес активно ке го посетувам форумот.Поодамна го следам форумов и морам да кажам дека многу совети ,мислења прифатив од вас. Се надевам на добра дружба.Поздрав
Zdravo na site clenki na forumot I jas sum nova se zacleniv pred edna nedela,ocekuvam dobra druzba pozdrav
Здраво Давор и добредојде Би те замолила да го смениш аватарот. Ти неможеш да знаеш дали би сакала да сите го видат нејзиниот лик. Човек и кога веќе не е меѓу нас, има право на дискреција. Знам дека немаш лоша намера, но едноставно јас/ние како нејзини форумски другарки смееме да го побараме тоа од тебе.