Здраво на сите имам 38 години мажена,се зачленив пред 7 месециод Скопје сум. Иако го читав форумов речиси 1 година решив да се зачленам сега. Бидејќи ми се случија неубави работи во мојот живот решив да се зачленам и да пружам подршка некому или да ми пружи подршка мене некој.Вработена сум во државна институција.
Здраво на сите Веќе неколку години го следам форумот и конечно се одлучив да се зачленам и да придонесам со некои мои мислења. Ќе се потрудам да бидам активна
Ето су и ја. Како сНе? Да се запознајме со мене - се што сакам во животот е една работа - искрени чоечиња. Се топам пред таквите. Омилени ми се. И дури да се малце лошки - поарно ми е да се искрено лошки, отколку неискрено светци
Многу рано ти текна мор маченце И јас сум за тоа, подобро да те мразат поради тоа што си, него да те сакаат поради тоа што не си
Здраво на сите.Јас сум 15 години,родена сум и живеам во Кавадарци и сега ќе бидам средно медицина во Битола. Може некои да ми пише тој што се запишал средно медицина во Скопје ми треба за префлање. Поздрав
Здраво Не сум баш нова јас, од 2014 сум тука. Но ме немаше подолго време и мислам дека треба одново да се запознаеме. Се надевам сега повеќе ќе се дружиме.
Здраво на ситее..Веќе една година имам профил тука но немав храброст да напишам повеќе мислења и не бев баш активна..Се надевам сега тоа ќе се промени и ќе бидам активен член..
Здраво луѓенцааа, ве следам подолго време поточно профил имам веќе две години, ама не се осмелував да пишам Сите сте супер, се надевам на убава дружба
Zdravoo. Nov clen sum od preeska. Imam 24 godini. Se bavam so sport. Imam privaten biznis. Za nekoi raboti sakav da se informiram pa go izbrav mestovo. Pozdrav na site clenovi