Ако сакате нешто подетални информации слободно можете да ме прашате и така ќе можеме да се запознаеме поубаво и секако некои совети би можела да давам ако ви треба и јас од вас ќе барам совети може ?
мое мислење не треба да се мразат луѓето, бидејќи секој човек не е ист, а друго е да мразиш дечко значи мразиш машки, на пример јас не сакам машки ама како другари ги почитувам, секој човек е различен без разлика дали машко или женско,па и ти си човек, а за дечко само ќе си дојде, мислам не е толку битно за мене, освен ако дојде вистинската среќа
Здраво на сите.На форумот се иам зачленето одамна, но еве сега имам можност и јас да учествувам во дружбата
Здраво на сите јас се зачленив пред неколку дена на форумов јас сум Алиса од Скопје,студирам психологија и имам 22 години .
Здраво јас сум одамна регистриран на форумов но сега пишувам прв пат се надевам дека ќе се дружиме позз
Здраво нов член сум, вежбам, пијам,учам,работам а од скоро почнав да сурфам по форумов пошто помина сезоната за сурфање на море.Не можете да ме расипете веќе сум расипан. Кој не ме знае скапо ќе ме плате. Лјубим ве у чело!