Zdravo na site i jas sum nova clenka, se zacleniv denes, a ve citam odamna. Imam 20 godini, ziveam vo stip i se nadevam deka ke se druzime. Pozdrav
Здраво и од мене.. Се зачленив денес, но од оддамна ве пратам.. Се надевам ќе се дружиме Актуелна е темата за тоа што и се дешаваа на невините кучиња, и стварно ми е многу жал. Еве една преубава слика..
Здраво и од мене. Денес се зачленив на форумов, но одамна ве следам и постојано читам различни мислења од членовите на форумов, за различни теми. Љубител сум на книги и ден без музика за мене не е ден. Како личност сум дружељубива, секогаш спремна секому да помогнам.
Здраво и од мене. Имам 26 години, креативeц у душа Обожавам handmade активности и многу ме релаксираат. Форумов го следам одааамна, имав стар профил и корисничко име ама сега да ме утепаш нема да се сетам како беше Во секој случај ова е едно интересно место за дружење и добивање корисни совети како и споделување на искуства. Се надевам дека ќе се дружиме добро. Поздрав.
Здравооо И јас сум релативно нова на форумов, баш ми се допаѓа.. и се надевам на мн. Нови пријателстваD. Позз
Здравоо, јас сум Ракче . Мажена, 24годишна мама на 3 месечно бебуле. Ве следам откако знам за форумов, но дури денес ви се придружив. Се надевам на добро дружење и одлична комуникација. Ве гушкам сите .
Здраво. Јас сум нова на форумов. Имам 22 години. Мажена сум и немам деца сеуште. Се надевам ќе се дружиме и ќе се советуваме заедно. Поздрав до сите
И јас обожавам handmade активности. Обожавам сама да ги пакувам поклоните. Да правам украси најчесто новогодишни. И исто обожавам на сопругот да му направам подарок сама за некоја пригода.
Здраво и од мене. Неколку дена сум на форумов. Ми се допаѓа тоа што има за секого нешто интересно. Ми недостигаше вакво нешто, како порано на msn кога се допишувавме. Се надевам дека ќе се дружиме и ќе стекнам нови пријателства. Животот е убав кога си опкружен со луѓе, со нивните мислења, ставови, животни искуства. Уметничка душа сум.
Здраво на сите нова сум на форумот имам 23 години мајка на 2 годишно девојче. Често ве читам па се надевам ке се дружиме ☺
Здраво и јас сум нова ептен ми се допаѓа како се дружите, советувате и изразувате свое мислење овде па решив да ви се придружам. 25