Здраво Го читкам веќе некое време форумов, па решив да се зачленам. Ви се приклучува едно зборлесто, хиперактивно и дружељубиво човече. Вљубеник во многу работи, ама освен професијата, најголема пасија ми се comic books. Сакам да дебатирам за све и свашта, па се надевам на убава дружба.
Здраво на сите поздрав од еден Кумановец уметник (глумец) нов сум се надевам дека во иднина ке се дружиме како виртуелно така и во реалноста,а воедно и ке споделуваме разни нешта не зависно од областа , Ви се обратив на македонски , ако почнам кумановски да зборам ке стане урнебес хаха...
Здраво на сите, јас сум веќе по незнам кој пат членка на овој форумм, btw само го заборавам пасвордот и правам нов профил хахахах... како и да е мило ми е што повторно ќе се дружимее
Здраво,дечки.Јас сум уште една нова членка.Долго време го пратам форумов и конечно решив да се зачленам.
Хеј хеј Здр на ситееее, тукаа нов член, мнг сте ми интересни со вашите теми,коментари,совети па решив да се приклучам на забавата со вас ситеее.. мило ми е од Скопје сум.. поише инфо лп!
Zdravo na site svezo meso sum ovde i ne ke e loso za nekoj sovet za koristenje na ovoj sajt. Valjda ke se ostvarat druzenja ovde a i vo realnostta oci vo oci. Golem pozdrav do site clenovi(posebno do ponezniot pol) and lets have fun
Години? Студираш? Или работиш можеби? Девојка можеби? Или дечко? Или и двете? Женет? А швалерка имаш ли? Вдовец или разведен си? Така мисли он дека ќе пројде.
Skroz sum single i sekako vo potraga po devojka. Ni vdovec ni razveden. Vraboten i sum 26 god. Se nadevam deka e zadovolitelen odgovorot hahah