Ја би радо да се запознаам со сите тука, сакам човечиња, вакви и онакви, секакви ама сум толкав интроверт, толку сум затворена што доволно е само вака да ве поздравам сите. И новите членови, и постарите, и оние кои само не читаат. Гушки
Доооолго ве читам и решив конечно да се зачленам Имам 18 години и сум од Скопје. Би сакала да се запознаам со нови луѓе и да се дружиме
Што туку се зачленив на форумов , подолго време ве следам се надевам убаво ќе се дружиме. Епа добредојдов
Здраво на сите.Се регистрирав пред 15 дена и не сум пишувал овде.Имам 38 години и немам никакво друштво во мојот живот па се надевам дека тука ќе си најдам некого за муабети...Форумов е супер,ми се допаѓа ептен...
Odamna sum registriran.se zacleniv da se informiram nes i mn raboti nauciv. Mn sum druzeljubiv vo realniot svet ama forumov e neso predobro. Pozz za site dami na forumov.
Ако си учел ама редовно на форумов, обрати се кај администраторите, со мал формален тест ти следува и фемина диплома. Прашањата се многу лесни, на пример: 1. Дали се забременува од анален секс? 2. До кој број се стигнати на темата „Ајде да изброиме до 1,000,000“? 3. Наведи три бајачи од Велешки регион што погодуваат. 4. Кога затвара трета смена и кој го гаси последен светлото?
Здраво и овде на сите вчера се зачленив и сум ептен тазе членка. Се надевам на дружба, соработка и .... Да си помагаме.