Hello и од мене го следам форумов веќе одреден период, и има навистина добри дискусии. Поздрав до сите членови
Здраво феминки, јас сум зачленета веќе некое време и често го читам форумот. Од сега па натаму активно сакам да се приклучам во дискусиите. Јас сум Октавија и имам 19 години, поздравче до сите тука.
Здраво девојки, тука стрејт дечко дојден да ве чита, да ве дружи и да не ве замара со пуштања Интересни теми, интелигентни девојки и добри мислења забележувам. Продолжете така.
Здраво девојки.. не сум нова имам акаунт од 2009 год бев многу активна.. па се омажив се разведов и сега пак сум тука. Ке бев со стариот акаунт ама заборавив како се викам и пасвордот. Па си направив нов..се надевам на убаво дружење.
Еве срцка, уште 2 дена , ќе дојдам Мк Рано е уште, ќе пишам импресии обавезно. Ти друже беше ли со некоја од форум на кафе да се запознате во живо?
Здраво на сите, јас сум нова овде и се надевам убаво ќе се дружиме. Ве читам и јас а ве чита и маж ми и многу пати овде најдовме решение за нашите дилеми. Поздрав