Здраво дечки! Долго време сум дел од фемина, ве читам цело време ама не пишувам Се надевам дека од сега повеќе ке се уклучувам во темите Инаку 19 години од Скопје Поздрав до сите ве гушкам
Здраво на сите. Долго време бев дел од фемина но под друг псевдоним. За жал си го заборавив пасвордот и не можам да влезам па решив да направам нов јузер. Името го одбрав бидејќи така се вика фиктивниот лик за кој што пишувам на мојата фб страница и на инстаграм. Повелете лајкнете и стиснете фолоу. Линк во био. Ова е остварување на еден мој сон да пишувам и вака аматерски ми значи што мислите. Поздрав до сите и се надевам на дружба
Здраво, се викам Михаела, имам 20 години, од Прилеп сум. Работам како козметичар во Прилеп. Се надевам ќе се дружиме понатаму :3
Zdravo, nova sum i jas imam 18 od Skopje pa ako saka nekoj da se druzime moze slobodnosdasmi pise Pozdrav
Хелоу Јас стално си го читам форумот ама сега се зачленив..немам никакви социјални мрежи па ај си реков овде барем да се смешам во виртуелен муабет Иначе 29год живеам надвор од Мк веќе 2 години.. Имајте убав ден
Ako me zapoznaes u zivo kje svatis zoso mislam deka sum gjubre. Ama sepak fala so mislis taka i guess
Ако, ако, по година- две ќе прашваш како да смениш името и ќе ти кажиме дека не можи. Ама ќе ти текни на ова сега и интересно ќе ти е. Ајде ќе биди океј се, ќе видиш.
Во шпагети и макарони не можам да се преименувам, зафатено е. Осеќам дека тоа го сакаш. А за дружење нема што многу да размислуваш, интересен сум ко вкусна компир манџа. Ќе си одговараме.
Здраво, ве читам долго време, ми се допаѓа атмосферата на ФЕМИНА. Секогаш позитивни и со конструктивни критики, се надевам дека ќе ме прифатите како дел од вас. Имајте убава недела.