@sweettttgirl Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
@Just_a_kid Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Здраво девојки и по некој дечко, јас сум Николина, имам 35 години, среЧно мажена 6 години,деца немам, од Скопје сум итн итн....ве читам подолго време па решив да се придружам и јас.
@Nikolina35 Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај. 
Здраво Феминки (гледам и по некој Феминец хихи), завчера се приклучив на форумов, после долго време туфкање. Често имам многу што да кажам, ама обично најбезбедно се чувствувам како посматрач, ама форумов ми има една таква пријатна енергија што еве, решив малку да го скршам мразот, барем со ваков општ коментар Се радувам на идната онлајн дружба, имајте убава вечер!
Здраво и добредојде и на тебе од еден анонимен феминец и од другарка ми @edna_malecka Ти посакувам многу среќа, радост и убави моменти во форумов.
Zdravo clenka sum of August 2019, no nikogas ne e docna za pretstavuvanje neli? Pozdrav do site se nadevam image ubav den!