Добра вечер Знам малку е доцно време но овој е мој нов профил. Да бидам искрен го направив од досада и од осаменост си реков бар ке разменам 2-3 муабети па ке ми олесни. Ако сака се разбира ако некој се чувствува вечева исто како мене ке го замолам да ми напише порака пошто стварно сум многу изморен од се. Ви благодарам. Се надевам нема да бидам погрешно сфатен.
@BoyForLove. Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Од правилата што верувам не ви се прочитани 10. Специјално за машките членови 1. Фемина не е место за да си барате партнерка. Постојат други сајтови за таа намена 2. Не пишувајте лични пораки со содржина од типот „Здр, како си?“, „Дај ми скајп“, „Ајде да се запознаеме“ или пораки со сексуална конотација. Веднаш ќе бидете банирани 3. Не пишувајте „остроумни“ мислења во секцијата „Љубов и секс“ затоа што веднаш ќе бидат избришани, а вие ќе бидете банирани (нема да опоменуваме).
Ако нешто те мачи, има многу теми на форумов кај што можеш да се искажеш и да побараш совет, независно за што се работи. А и мислам многу повеќе помош ќе добиеш ако кажеш јавно што е тоа што те мачи, зошто ќе добиеш повеќе совети, а не уште во прво мислење да бараш да ти пишат во ЛП, don't get me wrong ама може погрешно да се протолкува тоа. Инаку добредојде.
И за тебе ли ќе треба да купувам? Ако е така, пола форум ќе сака да ми се скара. Бришете првиот коментар за скарување и купување....
Добар ден на сите. Нова сум на форумов. Отприлика знам како функционира бидејќи редовно читам. но никако не сум пишала. Сега сакам да бидам дел од оваа заедница. Да се претставам имам 24 години. Мало дете и куп проблеми. Во текот на бременоста редовно читав низ темите, а сега конечно и ќе пишувам. Поздрав до сите, се надевам на убава дружба.
@Siena^^ Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Здраво на сите! Не сум баш нова на форумов, ве следам со години и предходно имав профил но решив да го деактивирам поради фејк членови што пробуваа да ме манипулират и дознаат нешто за мене и работи како грозни и непристојни коментари пишани во приватна порака одкако имав побарано мислење/помош на една доволно чувствителна тема.. Се надевам ќе немам други слчни искуства! Имам 24 години и не живеам во Македонија (се извинувам пред време за граматичките грешки а и воопшто било каква грешка ) *пс* се надевам на добра дружба и дека ќе можам да помогнам и да ве советам, и вичеверса! Поздрав!
@Yourmaing Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај И сакам да те прашам, како успеа да го деактивираш профилот? Ние прашуваме админи ни кажуваат дека не е возможно да се деактивира.
Не помнам точно што направив, но знам дека пријавив за злоупотреба. А можеби потоа и само се одјавив! Не ме фаќај на збор, поминаа неколку години од тогаш