@Зегзи Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Здраво на сите. Одамна имам профил на форумот порано бев активна помалку, а потоа само ве читав. Мило ми е што го повратив профилот па се надевам ќе бидам поактивна во иднина. *
@Lili.lili Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Вау @Baka prase ни дојде на феминче. Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Здраво до сите членови, поради ситуацијата со ковид и намалено дружење по јавни места еве не овде. ситуација како пиво пред коперација За форумот дознав денес преку барање на симнување на филмови, иначе сум член на друг форум каде нема ни едно женско незнам можеби има но немам сретнато, незнам дали смеам да го кажам да не прекршам правило, овде пак обратана ситуација, ми се допаѓаат темите и вашата отвореност се надевам дека и јас ке допринесам некое ситно искрено мислење.
@tiggyboy благодариме на убавите зборови за нас. Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај
Здраво на ситее, имате велики повратак, јас ви се придружувам повторно после некои добри 8 години, за жал морав нов профил да направам господ знае што се деси со стариот гледам ги нема девојките од порано а убаво си се читкавме сигурно сега се сите среќно испомужени со 3 деца искрено ми фалеше сваштарии да читам од добро утро до цисти и луди свекрви anyways се надевам дека ќе си се дружиме
@_Monroe Добредојде. Чувствувај се како дома, но со пристојно однесување. Напомена: Доколку не ги почитуваш правилата ќе следат дисциплински мерки. Уживај