Здраво здраво ) ај да пишам и тука ,хех, желба мие да одам на опера и балет Скопје ,но немам со кого , па ако има некој сличен проблем.... нека пиши ЛП )
zdravo i od mene jas sum clenka na poveke forumi, na kajgana sum najdolgo vreme, uste dete bev ,citav od vreme navreme i tuka pa si otvoriv profil, ama ako sum realna tuka ima mnogu zlobni i isfrustrirani clenki ili taka mi se samo cini deka na kajgana poveke maski se tuka ne smees mislenje da pises a kako najfini i da te upatat za bilo sto, bez ismevanje i sarkazmi i izvrtuvanje sepak mi e it forumot i tamu najveke dremam i citam vo posledno vreme a i ima dosta da se nauci ke vidam kako ke bide
Ајде здраво и од мене. Се зачленив поради одредено прашање ама интересно ми стана па решив да не ве напуштам. Јас сум Јана, од Скопје, 17 години. "Пацифист" сум така да нема да ме примам учество во кавги и конфликти низ темиве. Поздрав и бацки до сите!
Здраво и од мене, тука се послободни прашањата, уште поискрени се одговорите, а се надевам и јас тука повеќе да се ослободам
Здраво на сите Со оглед на тоа дека секој ден сум на форумов редно беше да се зачленам Се надевам дека ќе се дружиме!
Здраво јас сум нов и многу ми се допаѓа форумов и решив да се зачленам инаку се викам Александар имам 31 година