Zhenski shto sakaat zapoznavanje slobodno neka mi pishat inache sluchajno skrolav niz temite i naidov na ovaa dobra tema so dobra sodrzhina, vekje nekolku meseci izgubiv sekakov kontakt so lice od sprotivniot pol, se soochuvav so teshka anksioznost izminatiov period, na najjako mi beshe pushtena, sea fala mu na Bog se stishuva i ednostavno go prifativ nejzinoyo postoenje u mojot zhivot i si se sakam takov kakov shto sum si i gi nauchiv panichnite napadi, da ne navlagam sea u toa,se e psiha i se e do mislite i kakvi ni se oni takov ni e zhivotot,koja e zainteresirana za muabet i za zapoznavanje neka mi pishe, pozz do site vas i se najdobro i da dozhiveete uspeh na sekoe pole i da vi se ostvari bash toa po koe kopneete so godini i samo pozitiva i ljubov
Здраво и од мене, го имам можи некој месец профилов, али никогаш да најдам време поштено да се претставам, ваљда машките добредојдени сме? Иначе да, од битола сум али далеку во туѓина, али битола во душа си ја носам
И јас сум тука Здраво на сите, предновогодишно да Ви посакам на сите највеќе здравје, а после се деуго и секако по некое пакетче од Дедо Мраз
И јас се надевам само на позитива а и на добра дружба сепак сме тука да се дружиме и да се смееме, а омразата да ја заборавиме ❤❤❤
Хај дечки јас сум нова членка имам 20 години и сум расположена за нови пријателства, кој е во ист mood нека пише