Здраво и од мене. Не сум нов, но ретко го користев форумот за запознававање. Ако има некоја форумџика расположена за запознавање нека пише
Здраво од мене. Јас ве читам веќе неколку месеци и сега сакам да се дружам овде со вас и да учествувам во дискусиите. Се надевам на добро дружење.
Здраво. Да се запознаеме. Читав и пишував од друг профил а сега од нов. Убаво време поминувам тука па и понатаму би сакала да поминувам време тука од обновен профил.
Devojka koja saka druzenje zapoznavanje na novi luge Od odamna sum clen na forumot i moze da kazam ne bi sakala da ve napustam
Здраво на сите. Имам 20 години од СК. Иако форумов не е платформа за запознавање сепак се зачленив со надеж дека можеби ќе запознаам некоја. Во ова време невреме се помалце имам контакти иако кривицата е делумно и моја поради фактот што не се трудам доволно и сум тип кој попрво би отишол на кеј да трча или до парк отколку на кафе .Имам некои свои критериуми кои се малце "старомодни" бидејќи живееме во време каде се гледа само некаква си корист,малку љубов и вистинските вредности скоро и да се заборавени. Не велам дека и јас не се трудам доволно но сепак не сум запознал сеуште некоја покрај која би се осеќал тоа што сум. Не сум тој тип на машко што би искористил женско за една вечер ,иако за тоа сум имал можност но така сум воспитан и за мене врска си е врска колку и да звучи клише. Се повеќе ме оптоварува прашањето "а зошто немаш девојка" бидејќи и не изгледам на некој што би имал проблем со тоа но ете тоа е реалноста. Не сум и некој што се срами но повеќето контакти завршуваат само на пријателство. И така... Скоро на сите полиња сум исполнет освен на ова па ако има некоја за да се запознаеме нека ми пише .
Не сум баш нова, ама би сакала да се запознаам со @Feminka22 и @edna_malecka Искрени мислења имаат по темите
Nova clenka sum pa sakam da zapoznavam poveke licnosti (prijatelki) za razmenuvanje na iskustva od zivotot.
Zdr na site nov clen sum se nadevam deka ke imame za sto da debatirame, mi go preporacaa deka e OK... Od Skopje