Добредојде и набрзо очекуваме коментари како ти се допаѓа форумот и сите занимливости на Фемина...Позз и ти посакувам убави мигови поминати со нас
добредојде на форумов, се надевам дека ќе се дружиме убаво и ќе си разменуваме совети верувам дека ќе ти се допадне тука
Значи јас сум од поодамна на форумот,но ете,не праќам редовно одговори Девојка во цутот на младоста,полнолетна,со очи кои многумина ги посакуваат,да не бидам скромна Висока 169,тешка 55 Нашалост..Сакам да скинам некое килце но ете.. Љубов,сум имала,сум верувала,но се се менува.. На форумов,веднаш ја забележав Shelea,со нејзините творби во литература делот..Ми се допаѓа премногу Сакам да читам книги,да ги слушам Пинк Флојд...Да се смеам секогаш како да ми е последно.. Мразам лицемери,негативни луѓе,шот поставуваат премногу прашање..Главно тоа е Поздрав девојки!
mysterious и Lover.Girl добродојдовте п.с mysterious , ако сакаш да се мењаме со килажите , јас не можам до твојата да дојдам Се шалам , сигурно си супер
Zvesdanoska i Dusica sk...Фала ви на убавите зборови Не е толку лошо,ама секогаш сакаме повеќе.. Have a nice day ladies!