Zdravo na site. Iskreno slucajno go sretnav forumov. Ne deka mi e nepoznat, ama mislev deka e samo za zeni. Mi trebaa odgovori na nekoi prasanja pa se nadevam deka ke bidete kolegijalni so vasite odgovori. Mi izgleda kako seriozno mesto za razgovor.
@Meditant ќе видиш со тек на време. Не дека нема корисни теми, ама спремај се за секакви одговори. Тука некогаш те плукаат, некогаш те сакаат, малку се тие што ќе ти дадат добри совети. Ако конкретно тоа ти треба.
Поздрав и добредојдовте за @Olivija oli, @lixandria, @МашаМедо, @stargirll. Мило ни е што сте со нас, се надеваме и на Вас со нас.
Здраво! Денеска се регистрирав, после 10 години онака следење на форумот нерегистрирана. Сакам да ве поздравам сите
Здраво на сите јас сум Аце од Куманово имам 23години и сум нов член од вчера ваљда ние машките имаме дозвола да се претставиме
Добро ни дојдовте @1Q84 после 10 години следење. Ви посакуваме убаво да се чувствувате со нас за да ни биде и на нас убаво со Вас.
Амин! Дај Боже сите само убави работи да си споделуваме! Јас сум Тања , 39 год. Од Скопје мажена и живеам во Куманово.