Pa nemas ni dovolno mislenja, a forumov ima mnogu temi nego taa za seks. Hahahahaha ne e zabranwto rekov, ama na dobar pat ke si za ban
Од друга страна добро што се открија таквите членови, тајни манијаци. Зборот ми беше сепак индивидуална е намерата ме разбираш па после таа се открива.
jas takvi ne sum sretnala na forumot, da sretnav 2 maski clena no fino i kulturno si komentiraa na konkretna tema
Следбеници на Јорде Петровски чуле колку домачици има тоа е. Средуење кревет сабајле па секс темите после. Да заплаче чоек..
Нема ништо лошо, не секој се зачленува со цел да пронајде сродна душа. Дружење, добра мисла, добар збор, убави празници.
Некој е тупав, но некој злобен , со вакви вулгарности и епитети в очи најголем празник. Христос се роди! Мир, среќа , бериќет во вашиот дом.
Проблемот е што не им е ни до сродна душа до друго им е. Ај нова си, ќе ги научиш да ги разликуваш, ќе ти покажат они. Чест на исклучоци кои си се дојдени за дружење, добра мисла и збор. Ќе се истакнат самите ако е така. Честит празник.
Еееее, а мајка им или жена им да им каже ој намести креветот, крени чашава и истуширај се, ќе биде ја сум муж, не сум педер, ој у кујна тури едно каве жено, и не лапрдај многу... Латентни припадници на геј заедницата... Нејсе, барем нека се избричат и нека научат секси пози за сликање пред да си го сликаат стојкото да ни го праќаат у имбоКс...
Веќе уште синоќа, ми пишаа "добронамерници" но колку ќе им дозволиш, толку ќе ти навлезат во личниот живот и манипулираат. Јасно му дадов до знаење дека џабе ќе си губи време на еден расположен за "секс чатои" како што кажа и од тогаш не ми пиша. Многу е и како ќе се постави човек.
Да, да, апсолутно, така е но замараат бре. Имаш пациенти што профилите ги мењаат ко чорапи секој ден и цело време праат нови, постојано. Опседнати се до тој степен.