Здраво, како што може да видите се зачленив пред недела дена, по потрага на соодветна диета за мене, па ајде пиши во една, па во друга тема, и некако се пронајдов на форумов, па еве и тука да пишам, и официјално да се запознаеме Името мислам дека не е важно... во случајов се викам rainlover (обожавам да шетам по дожд без чадор)... Имам 20 години, мажена сум, имам 16 - месечен син (кој нормално го сакам најмногу на свет), не работам, така да целото време му е посветено нему, студирам 2 година завршив (без еден положен испит, кој се надевам дека ќе го положам во септември), и така.
Girls,знаете што ме интересира..Овие цветчињата под сликта што ги има секој член,се добиваат автоматски,или некако се подесува тоа? Сакам и јас таквииииииииииииииииииии
за сите нови за цветчето Сино цвеќенце – 100 мислења Зелено цвеќенце – 500 мислења Жолто цвеќенце – 1000 мислења Црвено цвеќенце – 5000 мислења Розово цвеќенце – 10000 мислења
Здраво девојки и јас сум нова на форумот се надевам ќе се дружиме .Бтв musterious мислам дека кога ќе имаш сто мислења ќе добиеш плаво цветче поздрав
Добре дојде на Смили А за Мистириус, да и ја разјасниме мистеријата за цветчињата Малце се сменати боите... И не, Смили е грешка, никој нема од последното (беше розово, сега сменато во виолетово) цвеќенце.