Јас имав друг профил на кои не си знам пасворд, па си отворив уште еден и сега овој го користам подолго време. Сакам да напоменам дека не знаев оти има олку мањаци барем не со другиот профил. И да кажам дека тука најмн сум поради темите семејство - дете, и нормално и за други работи што ми се интересни. СТОП ЗА ИНБОКС од мањачки тип.
Јас исто така кога се пожалив членка една ме нападна дека сум била желна за внимание. Она нека се допишува со кого ќе стигне штом не и пречи и се пристојни.
Можеш да исклучиш, да не може никој да ти пишува во инбокс, или можеш да направиш да можат само тие што ги следиш.
Од мене здраво,се зачленив со цел за дружба и разменување мислења,пораки,разговори во порака,од секој тип на разговор,од Скопјето сум,1990 година,форумот го читам но неколку пати не ми даваше да се зачленам сега бидна некако,поздрав до сите
Поздрав и добро ни дојдовте Ваше Височество. Ви посакуваме пријатно да Ви биде со нас исто и на нас со Вас Принцеза.
Здраво, ja сум дечко од Скопje имам 29 години, ако сака некоjа дама да се запознаеме нека пише слободно
Извини вака, неам нишо против на приступов, поштено. Небитно за шо си дошол, врска ли, секс ли. Али едно прашање, не ти е посигурно на Тиндер пример, со слика со се да си одбереш? Како ти текна на Форумов да пишеш? Ти препорача ли некој другар од искуство ли?
Zdravo i od mene, nov sum na forumov, pa se nadevam ke se druzime, pa ke stekneme novi poznanstva i prijateli ☺️
не сум нова, се зачленив на 17 год. со цел да читам и прашувам глупави прашања за бременост еве сум после 4 години, се' уште член и форумов ми е фаворит за читање. има доста мноооогу корисни работи. поздрав од Harley