Здраво и на Вас @MartinaV99. Добро ни дојдовте, повелете кафе и благо за добредојде Ви посакуваме да Ви биде пријатно со нас исто и на нас со Вас.
Здраво на сите, јас сум Чили Имам 31 година, мажена и имам две ќерки. Моментално сум на породилно и осаменоста ме убива. Форумов ќе ми служи како издувен филтер, да си тепам време
Здраво на Вас Чили. добро ни дојдовте и Ви посакуваме пријатно дружење со нас и на нас со Вас. Повелете и кафе и благо за добредојде.
Здраво на сите. Јас не бев долго овде па пак решив да се приклучам со нов профил . Дека сакав да напишам друго име на никнејм и како по пиши јас сум опасната ѕверка најубав опис за мене. Дека јас давам секогаш најјаките совети и така да јас вака ќе се пофалам.
Добро ни дојде. Чувствувај се како дома. Како ти беше претходниот ник овде? Да видам дали советите ти биле опасни и подобри од моите...
Беше Sweetlove_0312 овде немав некој многу совети повеќе гледав на љубовни работи ама немаше да јас сум заљубена и јас немав среќа во тоа многу. А овдека немат да гледам на совети како замене ќе сум нова јас и така исто и нов профил ќе гледам после нова година.[/QUOTE]
Добро ни дојде @Zverka_1 и Ви посакуваме убаво дружење со нас и на нас со Вас и јаки совети. Повелете благо и кафе или какао за добредојте.
Добро ни дојдовте и ни се приклучивте @Babyred и Ви посакуваме пријатно дружење со нас и на нас со Вас. Повелете, Ве пречекуваме со благо и кафе или какао.
Добро ни дојдовте @Zalosna1 и пријатно поминато време Ви посакуваме со нас и на нас со Вас. Повелете кафе или какао и благо за добредојде.