Zdravo na site! I jas deneska se zacleniv, mnogu mi e milo sto konecno i nie vo Makedonija imame edna vakva interesna i informativna zenska srtana za druzenje. Inaku jas sum od Skopje imam 24 godini, momentalno na postdiplomski studii na dizajn na enterier. Drugo nsto posebno vo ovaa prilika nemam da istaknam, se nadevam deka ke se druzime niz forumov, pozdrav!
здраво на сите јас сум мила од охрид и мило ми е сто мозиме да комуницираме на ваков нацин поздрав до сите
Zdravo na site.Jas sum od Bitola (ama rodena vo Kumanovo). Imam 31 i pol godina. Po profesija sum pravnik ama nevrabotena. Mazena sum i imam sin koj ke pravi 2 god.vo februari. Pozdrav do site i se nadevam deka ke se druzime .
Zdravo, Jas se zacleniv denes, od Skopje sum. Go vidov sajtot na Facebook mislam deka e odlicen za druzba, za spodeluvanje na idei, custva, iskustva. Pozdrav do site
jas sum od Veles ,imam since 15 meseci.stranava e prekrasna,se nadevam deka ke zapoznaam novi zivotni prikazni i mislenja!
..uste eden nov clen pozdrav do site,se nadevam deka ubavo ke si pominuvame ovde,inaku sajtot e super ,clen sum na mnogu forumi megutoa na prv pogled kolku sto mozev da zabelezam sto se ima ovde,ovoj forum ke bide my favourite ubav den i ubavi momenti na site !
Здраво и од мене, се викам Сара и прв пат сум на форумов, сеа ова малку ми делува ко оние претставувањата во групите за алкохоличари ама ај нема врска, сепак ке си продолжам баш ми е мило што постои вакво нешто, и посебно ми се допаѓа странава бидејки колку што можев да видам, ѓи опфаќа сите работи кои ѓи интересира секое женско , така да баш убаво поздрав4е до сите
zdravo na site, vcera se zacleniv, ama sega go vidov ova , pa eve i jas da ckrtnam nesto. 27 god sum od Sk i ova go vidov od Fb. mnogu mi e interesno, i ne samo forumot. tuku celata strana
Zdravo na site Jas sum Jovanka od Bitola imam 40 godini vrabotena vo obrazovanie se nadevam na odlicno druzenje so site na sajtot pozdrav
Zdravo na site novodojdeni ,vi posakuvam na site ubav prestoj vo ova nase malo zensko carstvo.Pozdrav
I jas da se pridruzam, nov clen sum i se nadevam na dobra druzba i spodeluvanje na mnogu nesta so cel da si pomogneme Ziveam i rabotam vo Skopje i srekna sum na nekoj nacin kolku sto se moze i kolku sto dozvoluvaat moznosite!!
Zdravo i od mene...registrirana su od pred nekoj den,pa eve i od mene nekoj zbor..sega za sega.. se nadevam na prijatno druzenje.. pozdrav do site na forumot...
Здраво девојки,баш е супер што има и ваков сајт.се логирав пред некој ден и стварно се изненадив колку женските не сме себични.идеално е местово за разговор и да прашаш што сакаш,а притоа да добиеш одговор.мене како девојка,сега жена во брак ми недостига некогаш време да излезам со другарките да се подружам па овој сајд баш ми се погоди.поздрав од мене па ке се дружиме и понатаму.