Здраво @IronMom. Ви посакуваме добредојде и пријатно дружење со нас и на нас со Вас. Повелете и благо, кафе или какао за добредојде.
Добро ни дојде новичка @RavenTheMystique. Пријано време овде Ви посакуваме дружејќи се со нас и на нас со Вас. И секако повелете благо, кафе или какао за добредојде.
Ви посакуваме добредојде @Loreta989 со кафе, благо или какао. И Ви посакуваме убаво дружење со нас и на нас со Вас.
Здраво на сите, Одамна го следев и читав форумов, но немав профил направено, се надевам на добра дружба и здрави дискусии. Поздрав
Толку ли ти смета? Админ кој било нека го избрише слободно одма,а за ваква тема (Да се запознаеме), немав ни имера да измислава нешто.
Не е дозволено копирање, а и ќе те помислиме за дупли профил. Не ти треба којзнае што. Доволно е да не си манијак (чест проблем на форумов) и да имаш почит кон другите. Не е тешко да пишеш дека си Кафеџија и сакаш да дрндаш овде.
Нов пред некоја недела , се надевам на добро дружење пред се добри совети , не на одмет и повише социјализација, со годин го пратам формов и водов прекрасна енергиај и сега брзо реков доста е да бидам набљудувач, смао да читам да се вклучам и во интеракција ..
Добро ни дојдовте @OrdinaryGirl1996. Ви посакуваме пријатно дружење со нас, и на нас со Вас. Повелете кафе или какао и благо за добредојде.
Здраво на сите Нов сум на форумов, па сакав да ве поздравам. Се надевам на убаво дружење и интересни разговори.
Здраво на сите,форумов го читам ептен долго време ама само како набљудувач од Х причини..Затоа денес од нигде никаде викам дај да направам профил гледам многу интересни дискусии во последно време.Се надевам ќе имаме добра дружба,интересни разговори и корисни совети.Се мислев во која тема да пишам прво па се одлучив баш во оваа,би ми било топ ако имате да ми дадете некој совет за почеток,ако не ви посакувам убав и пријатен ден! ПС:Извинете на малку подолга порака