Здраво,здраво девојки..не сум нов член на форумов...но одамна ја немав посетено Фемина...едно ГООЛЕМО БРАВО за администраторите ..СЕКОЈА ЧЕСТ...сајтот има прекрасни содржини од сите области на животот...веќе една недела сум постојано на форумов...ми се допаѓа дружењето и разменувањето на мислења и совети ... позз девојки се надеваме дека ќе ни се прдружат и машките
Јас сум нова... Сега се зачленив.... Инаку долго време ја посетувам фемина, а исто и форумот, па денес решив и да се зачленам
Decki ima li nekade ovde tema , za da ne pisuvam na pogresno mesto ( a moram da ve prasam za sovet ) za kako vlijae menuvanjeto na izlgedot na partnerot za vas?
EPA ZDRAVO NA SITE I JAS SUM NOVA EHEH.JAS SE VIKAM ELENA JAS SUM OD SKOPJE I JAS MISLAM DEKA OVA E UBAVA RABOTA ZATOA STO ZAPOZNAVAME POVEKE PRIJATELI INAKU JAS IMAM 17 GODINI IMAM DE4KO KOJ SE VIKA NIKOLA I SO NEGO SUM 1 GODINA I 3 MESECI POZZ DO SITE
Добредојде на форумот. Офф топик, постовите треба да ти бидат пишувани со мали букви, освен првата буква.
и да додадам да се пишува на кирилица (се извинувам за офф топик ) Добредојде за Елена и сите нови на форумов.
Само што се зачленив на форумов, а го посетувам веќе неколку дена. Ве поздравува Александра, се надевам дека ќе се дружиме и советуваме кога тоа ќе биде потребно...