Здраво на сите, Денес ја видов рекламата на фејсбук, го отворив сајтов, ми се допадна, и се зачленив Инаку имам 29 години, мажена сум и имам 2 деца. Уживам во животот на секој можен начин, и во секој момент!
Zdravo na site. Jas sum nov clen denes se zacleniv i moram da priznaam deka sajtov e stvarno super. Od Skopje sum mazena so since 7 god i kerkicka 2 god. Se nadevam dobro ke se druzime.
Здраво на сите и од мене. Само што се зачленив па сакам да ги поздравам сите членови и креаторите на овој сајт - супер сте, продолжете вака. Иначе јас сум од Битола, не сум мажена и немам деца засега Се надевам дека добро ќе се дружиме. Поздравчиња
Хеј здравоо и јас сум нов член од пред некоја минута :mrgreen: често го посетувам сајтот.. и сега конечно решив да се зачленам на форумот, има прекрасни теми... па се читаме наоколу
Zdravo na site,i jas sum taze zacleneta na ovoj sajt,inace ve najdov na facebook,super e sto ima i vakvo nesto,se spodeluvaat iskustva,mislenja.Od Skopje sum,imam 25 godini.Super ste,prodolzete taka.Pozdrav.
Zdravo jas sum Ana od Skopje.Se zacleniv vcera zosto me zainteresiraa site raboti sto gi ima na sajtov osobeno horoskopot.Looking forward to meet new friends
Здраво и јас сум нова.Ми се допаѓа се што видов,и се надевам дека убаво ке се дружиме.Инаку сум од Скопје и малку по возрасна од вас,ама тоа нема да биде пречка за убаво дружење.
Zdravo,i jas neodamna se zacleniv,vidov na fb i mi se dopadna sajtot,inaku sum od Bitola,imam 25 godinii,mazena,pa se nadevam ubavo ke se druzime.Pozdrav do site clenovi i do kreatorite isto taka.
Здраво јас сум нова членка на форумов денес се зачленив и многу ми се допаѓа, јас сум од Скопје и имам долга и прекрасна врска.Тоа е нешто накратко за мене па се надевам на добра дружба.
Здраво на сите!Јас сум член неколку недели и се повеќе ми се допаѓа што можам да сретнам разни мислења,да го поделам своето па и да побарам помош.Поздрав до сите!
Здраво на сите.Јас сум нова членка и баш ми е мило што сум дел од овој форум.Јас сум од Кавадарци и имам 18 год.Се надевам дека ке се дружиме, и се надевам дека ке стекнам нов пријатели!!! и заедно ке си помагаме во решавањето на нашите проблеми!
Здраво,здраво еве ме и мене за форумов дознав на FB и одличен е ... супер што има вакво нешто каде што може да споделуваме се
Zdravo zdravo.. ja sum simona od kumanovo inace i denes se zacleniv ovde i moram da ve pofalam deka ODLICNI ste !! celo vreme samo citkam nesto i nikako da stanam od kom. nemoj nesto za utre da ostavam nedocitano Pozz za site..
ZDRAVO jas se vikam zorica i sum od pp.mazena imam dvajca sinov (tesko mene ce bidam sve kriva)na 7 i 3 ipol godini.inaku saqjtov go najdov na facebook i mn e ubav.
Zdravo na site od mene I jas nova clenka na ovoj sajt..inaku stranata e super, konecno nesto da ima samo za zeni, forumot e super mi se dopagaat temite.Se nadevam i jas kako site vas deka ke se druzime i ke gi spodeluvame nasite dozivuvanja i iskustva..pozdrav na site
pozz do site,jas sum od skopje i web-ot go najdov na fb i navistina mnogu mi se dopaga forumov,inaku se zacleniv pred nedela dve... i najdobri ste :ugeek:
јас сум катерина и сум член на сајтов помалку од еден месец и навистина ми се допадна многу ваквото дружење и споделување искуства позз до сите
zdravo devojki jas imam 22 god i sum o skopje.za sajtov doznav od fc i misllam deka sajtov e najdobar od site osobeno forumot.ima za se po nesto.pozz
pa eve zdravo i od mene. imam 21 god (bez nekoj mesec), sajtov e super,vie uste poveke, i se nadevam ke se druzime i ke se sovetuvame. ova e odlicno mesto kade sto ke gi razmenime nasite iskustva,slucuvanja,sekojdnevie... pozz do site i dobro ve najdov :roll: :roll: