Здраво и од мене, пред некоја недела се зачленив, па велам да се поздравам со сите вас. Мило ми е што ке се дружиме
Ej стварно глупо од мене ама не знаев за оваа категорија...и се извинувам. Прво да ви кажам ..мн сум директен и мразам онкви сакам да се е.. не сакам да ми влезе! И не вртам од околу кажувам се што мислам кој колку сака нека го боли...ама подобро да те боли моето мислење него цел живот да те боли нешто. Се надевам ќе се дружиме убаво.....
Па здраво на СИТЕ :] Нов чел сум на форумот. Се надевам дека ќе биде итересно. Повеќе за мене можете да ме адд на http://www.facebook.com/tacichka.lavigne Таму сум 24 часа. ПОЗДРАВ :]
Пола од твоето мислење не го разбрав, ама нема врска, сакав да ти кажам дека многу ми се допаѓаат личности кои се искрени, па така продолжи. он-топик, добредојдовте сите.
zdravo samo da ve pozdravam )) Pozdrav do site vas stotuku se zacleniv i pregledav del od temite i ideite koi se plasiraat na ovaj sajt a narocito i sovetite BRAVO decki.
zdravo samo da ve pozdravam )) Фала на поздравот и добредојде на форумот, само се надевам дека во иднина пред да отвориш нова тема ќе ги прочиташ правилата на форумот, во кои стои дека не треба да се отвараат теми без врска (како оваа), теми кои не поттикнуваат дискусија, не треба да се пишува на латиница, и секоја тема треба да стои во категоријата на која најмногу одговара. Поздрав
zdravo samo da ve pozdravam )) Lele OrdinaryGirl, ama toplo mu posaka dobredojde na devojceto.. Bravo. I nesto ako treba da se kaze ima poubavi nacini.. Unfaithful