Zdravo , od neodamna i jas sum clen na forumov, i mnogu e ubav prekrasen e i dobro e toa sto postoi ima so da se procita , iskreno falese nesto vakvo . Epa dobredojdovte na site novi i idni clenovi.
Здравоо и поздрав до сите... Само што се зачленив на форумов,инаку ве посетував редовно до сега...Браво за сајтов,супер е
Многу добра тие идејава за запознавање со новите членови. Поздрав до сите нови членови и се надевам на добра дружба, добра забава и одлична комуникација
Здраво женски, јас од денес сум нова членка на форумов, се надевам дека ќе има добро дружење и пред се искрени мислења.Конечно форум за жената на 21 век! Поздрав
здраво и од мене супер сајт се надевам на голема дружба и споелување искуства и секако можњби еден ден и да се сретнеме
Pozdrav i od mene jas sum od Struga , majka na dve malecki bebenca momentalno uste na porodilno bolovanje pa se naoga malku vreme i sa kom......se nadevam na super druzba inace forumov e S U P E R R R ...... SE UBAVO RECENO I NAPRAVENO ......
Здрво на сите, поздрав и од мене, неколку дена по ред ве читам но еве денес решив конечно да споделувам искуства, мислења со вас. Инаку сум студент(ка) и имам 22год Поздрав до сите
Jas pa pred poveke od mesec dena sum zacleneta, no nikako da mi tekne da vi pisam, no ete sega mi tekna pozdrav do site, milo mi e sto poveketo sme zeni i ova e zenski sajt, jas vo sekojdnevieto osven profesionalnata rabota mnogu se zanimavam i za rodovata ednakvost vo naseto opstestvo, i mislam deka vaka sme mnogu po silni. Se nadevam ke si pomagame megu sebe a i se nadevam deka i jas so moite soveti i moeto iskustvo ke dadam barem kapka pridones za da nekoj od nas se cuvstvuva po dobro. Inace imam 28 godini, mlada nevesta sum i momentalno sum sreka a za ponatamu da sme zivi i zdravi. pozdrav
здраво на сите од форумот многу ми се допадна страницата во неа има одлицни теми зенски супер сте продолзете само така
постојано бев посетител на фемина мегутоа пред скоро време се зачленив ...првпат да ме привлече ваков начин на комуникација ..мегутоа знајте дека сте многу привлечни и креативни па си велам ај и јас да пробам ..искрено не можев да се опуштам и да зборувам отворено ..но отварате толку добри теми што не можам да одолеам а да не пишам..сега форумот е дел од мене...мило ми е што не има на секоја возраст па можеме и некој совет да научиме или да учиме од тугите искуства ...чуствувам дека владее искреност мегу членовите и тоа мнн ме радува ..поздравче до сите девојки девојчиња жени мајки ....
Pozz i od mene, jas denes prv pat mi tekna da ja razgledam kategorijata " se i sesto" Super e sajtot i bas ubavo so mozeme da si komunicirame i da spodeluvame soveti i iskustva, pa zaedno da naogame i resenija za problemite