здраво на сите...јас сум тазе тука ја разгледував страницава...супер сте..совети ова она... и сакам да ги поздравам трендафилка, ким, аниие се извинувам ако не ви ги погодив имињата, има уште некои ама не ми текнува во моментов...морам да ви признаам дека навистина го знаете решението на секој проблем (барем според мене) блазе вас ако ги практикувате сите совети што ги давате во вашиот приватен живот, сигурно ретко грешите позз и до сите феминки, нови, стари се надевам на добра дружба
eee па лоријана, јас и ти сме само 2 саати разлика во зачленувањето..да не речам близначки хахах добредојде и ти и сите ние
и јас се надевам на добра дружба, уствари сигурна сум, бидејќи не има од сите возрасти...супер е да чуеш мислења од повозрасни..позз до сите ве сакам уште од сега хехех
здраво на сите јас сум Annabelle...веке се претставив во кафе муабети...многу ми е мило што се зачленив тука во Femina..
Јас немав време да се запознаам Денот кога се зачленив тука имав ПМС и бев многу хиперактивна коментирав на сите можни теми Не ми оди оставањето прв впечаток мора да се изглупирам нешто Се надевам дека ќе ви го сменам првиот впечаток дека ќе се дружиме и ќе си даваме совети