Здраво.Јас сум нова на форумов.Инаку сум Тања мажена со две керкички.Елена која има 7год.и Ева 5,5 месеци.Се надевам на убава дружба.Поздравче
Се викам Елена, од Охрид сум, имам 18 години... Се зачленав тука бидејќи гледам дека има многу девојки кои го споделуваат искуството, од кое сите учиме. Поздрав до сите девојки и жени.
Zdravo na site i jas sum nova na forumov inaku od Skopje sum imam 19 god. pozdravce do site!Se nadevam na dobra druzba
zdravo na site jas sum nov clen ovde....sum bila na drugi forumi no ovde mi se vide interesno i....kako doma ....se nadevam na dobro druzenje so pozitivni licnosti
Eve i jas da im posakam edno DOBREDOJDE na novite clenki iako i jas nesum nesto stara pozdrav i seakako deka ke se druzime site i ke si spodeluvame iskustva i soveti
ХелОоОоОо се викам Сузана Се зачленив пред неколку денови...имам 18години---и јас се надевам дека ќе се дружиме
Од пред некое време се зачленив, но дури сега ја видов оваа тема па да биде домаќински по ред, Здраво на сите се надевам на убава дружба тука.
Хеј Хеј,јас сум Фроги,од Битола,мажена.Штотуку се зачленив,мило ми е што ке се дружиме на форумот.Поззз :up: :up:
ZDRAVO JAS SE ZACLENIV DENES I SE NADEVAM NA DOBRA DRUZBA INACE SUM OD SKOPJE IMAM GOLEMI DECA I POPRILICNO SLOBODNO VREME.POZDRAV.
Здраво јас сум Славица , би сакала да си споделуваме разни совети на Фемина форумот , најдобри сте , поздрав