Да се запознаеме јас сум хип хоп.. хаха се зезам.. Поздрав до сите феминки, одличен е форумов.. Место каде што сите припаднички на женскиот пол може да споделат мислења, проблеми, совети, мада понекој пат заталкува и по некое машко
Здраво и од мене...конечно и јас да се зачленам да ви кажам дека сте СУПЕР и се надевам на добра дружба...позз до сите феминкии
Хауг девојки Јас сум нова, од Скопје по лична карта и де факто, имам 22 и сум Јарец во хороскоп..испуштив нешто круцијално??? Ве читав дооолго пред да се зачленам и има некои девојки што ми се крајно инспиративни па си реков, а што да не? ќе се учленам.. Добро ве најдов и ајде да ги отвараме картите ... ин топик и оф топик. Освежувачки ми делувате..Повеќето од вас барем Поздрав драги мои феминистни женички!
Јас не сум баш нова, ама до сега не сум дискутирала на форумов толку често Се надевам дека ќе имаме добра комуникација......Поздрав Феминки
Здраво,прилично нова сумна форумов па си реков да ве поздравам..многу добри теми,многу добри размислувања и се разбира многу добри совети сум прочитала и многу ме заинтригира овој форум ...ПОЗз
Здраво,прилично нова сумна форумов па си реков да ве поздравам..многу добри теми,многу добри размислувања и се разбира многу добри совети сум прочитала и многу ме заинтригира овој форум ...ПОЗз
Здравоо феминкии долго време го читам форумов и конечно се решив да се зачленам се надевам дека ќе се дружимее
јас дури сега гледам шо сум пропуштила .....од порано читкам низ фемина....ама дури пред неколку дена си реков да се зачленам.......стварно е супер...продолжете така