Здраво,исто и јас сум нова ( не баш ) .. Се зачленив многу одамна но не седев ни малку овде..После некое време почнав да го следам деноноќно ... Па,ајде да се запознаеме..
Добре ни дојдовте Кате,Ангелче123 и батерфлај се надевам дека многу убаво ќе се забавувате еве едно гоолемо WELCOME за сите
Здраво девојки..Јас ве читам оддамна но дури сега решив да станам дел од овој интересен форум..Се надевам дека ќе се дружиме
Добредојдовте сите нови членови Јас не сум ви нова, се зачленив уште од поодамна, ама некако воопшто немав време за компјутер. За распустов секако-имам време и се надевам дека ќе се дружиме ) Форумов ми се допаѓа, навистина е интересен, како и сите членки... Мило ми е што наоѓаме заеднички теми, што е и неизбежно, бидејќи сме девојки/жени Се надевам дека ќе си помагаме и ќе се дружиме. Поздрав Феминки
Ајде и за тебе големо добредојде! Се надевам дека поактивна ќе ни бидеш! Бацки! Добредојдовте сите други нови Феминки!
Хееј нова сум на форумов па ајде да ве поздравам..навистина има добри теми,добри размислувања и многу добри совети сум прочитала и многу ме интересира овој форум. Поздрав