здраво јас сум на фемина 6 месеци и сум просечно активна,сум секој ден редовно читам нечии мислења но ретко пишувам оти ме мрзи се надевам дека во иднина повеќе ќе читате од стилас7 позз
Здраво и од мене до сите Феминки.. Јас сум си на форумов не многу долго време и исто како stilias7, често читам, ретко пишувам , али нема ден да не отворам било што на Фемина.. Се надевам дека и од мене повеќе ќе читате.. Позз...
Здраво на сите! Подолго време ве читам и конечно решив да се регистрирам и јас поздрав до сите членки на фемина
здраво и од мене, нов регистриран член а читач од поодамна...причина -сега има сопствен компјутер никој не го пипка.поздрав и не се фалам не ме сфаќајте погрешно.
Zdravo na site . Nova sum voopsto na forumov i na sajtov.Zirnav nabrzina i vidov dosta interesni temicki i vednas se zacleniv. Se nadevam ke imame prijatna druzba
Здраво момички јас сум нова на форумот....се зачленив сега пред некоја мин...претходно некое време ве следев на форумот и гледам има добра дружба со вас баш сте ми пријатни..... Се надевам дека ќе ме дружите и мене како и да е....сакав да кажам да не ме карате нешто ако згрешам при правилата, јас ги прочитав но сепак сега сум нова а вие веќе ги знаете сите правила и принципи на форумот.....
Здраво на сите! Јас сум член од поодамна на сајтот, но сега првпат влегувам во форумот. Се надевам ќе имаме пријатна дружба. Поздрав
Добредојде Леа! Секако дека ќе те дружиме! Приајтен престој тука на Фемина. Здраво Елена! Добредојде!