Денес се зачленив, но ве следам речиси од почетокот. Имам 13 години и доаѓам од Кавадарци. Се надевам дека пријатно ќе се дружиме. Поздрав до сите .
Добре ни дојде Биги. И со оглед на годинчињата што ги имаш, се надевам дека ќе докажеш дека си паметно моме како МАЛ процент од денешнава младина и како неколку други девојчиња тука на форумов. И се надевам дека тука многу работи ќе научиш. Чувствувај се како дома.
Благодарам многу, Hipi . Се надевам дека ќе се покажам во најдобро светло и верувај ми, веќе научив многу работи од вас.
Се зачленив пред неколку дена. И во некоја претходна тема кажав, пред да ја видам оваа, срамежлива сум си по природа, ако е анонимно И многу ми се допаѓа форумов. Инаку од Скопје сум. 22 години Поздрав до сите
Zdravo Jas sum nov clen...ve najdov na Fb....procitav naokolu i imate mnogu ubavi temi...se nadevam deka ke se druzime i deka ke naucam nesto od vas a od ona sto go procitav sigurno....pozdrav do site i se citame [mod-kirilica:10q91mup][/mod-kirilica:10q91mup]
Ве шпионирав извесно време. Имате теми вредни за дискусија. Би ви посветила дел од слободното време, онака, несебично. Поздрав, девојки.
Здраво, јас сум Саја и сум алкохоличар. Првпат ја гледам темава, па ај да бидам културна и да си посакам добредојде. Ептен интересен ми се гледа форумов, има теми што измамуваат мој одговор, интересни, уникатни и пред се` силни женски карактери и секако многу корисни информации. Нека е за арно и убаво.
Да си го фатам редот,прво па машко во запознавање 21 година од Скопје...Искрено не го следам многу сајтот,а и форумов прв пат го отварам,ама досада чуда прави Како и да е поздрав до сите
Ја барав темава низ форумов бидејќи знам дека би требало да има ваква тема.Јас сум нова овде па редно е да кажам нешто за мене..средношколка сум...сакам медицина, книги, музика и филмови.Многу ми се допаѓа форумов и се надевам дека ќе се дружиме.Поздрав до сите.
Па и јас сум нова, иако веќе почнав да дрдорам по темите, али еве да си направам пропер интродакшн овде: Јас сум Андријана, студент... не бркам просек, поише ми се лудува сеуште, луда сум по шопинг и по хулахопки (не пропуштам тоа да го кажам) и изгледа сум незгоден карактер зашто никад не сум успеала да бидам со дечко подолго од 3 недели Ах да, ова на сликичката десно сум јас, па ако некоја другарка ме познае нека ми каже по приватна порака која е да си знам ако случајно не ми се свиѓа нејзиното мислење по темиве да не и се противам па после да се искараме ин риал лајф