^ Добре ни дојде Герберче. И мој совет, за да не се креваат на форумов, не ќе е лошо да си го смениш аватарот. * Советов е добронамерен, а верувам дека и ти ќе се чувствуваш попријатно да си кажеш што ти лежи на душа без да стравуваш дека некој од твојот живот ќе ги дознае тие работи.
Оу... знаеш дека не ми отиде натака паметот... јас сум многу директен човек и ништо не кријам, ама имаш право, никад незнае човек што може да истресе и после да се кае... ќе ти го прифатам советот, thanx
Здраво на сите! Нова сум на форумов, но тоа не значи дека ве немам следено од порано! Се надевам дека убаво ќе си поминуваме и ќе се дружиме! Поздрав до сите!
И јас сум нова на форумов. Супер е форумов и затоа се зачленав. Се надевам дека ке имаме убава дружба
Здраво јас сум нова овде вчера се зачленив и сум од Скопје и имам 16 год учам во гимназија и сум втора година.. од моето друштво викаат дека сум била многу добра другарка, тука сум за совет ако ви треба, понекогаш знам и да ги насмеам луѓето кога не се баш расположени... во слободно време искачам со друштво, слушам музика, дремам на фб и толку за мене
Јас од кога сум распишана на форумот, а никако да се запознаеме срам да ми е Па што да ви кажам, сега уште малку ќе дипломирам на ПМФ, Информатика, обожавам кошарка, да гледам, играм, ја обожавам НБА, сакам да си читкам книгички, да слушам музика, да гледам серии како Gossip Girl, Desperate Housewives, The Big Bang Theory, Will and Grace, Sex and the City, нешто хумористично и чик значи И да гледам филмчиња нормално. Па тоа е, ај да не ви здосадам Поздрав.
ммм ајде добро ве најдов на форумов! Ве читам долго време и конечно собрав сили да се зачленам! (па еве и да пишам нешто) Некако не ми оди со форумиве ама се надевам дека тука ќе опстојам малку подолго... поздрав феминки!!!