Здраво на сите ) Јас сум нова овде Веќе подолго време го разгледував форумов и решив да се зачленам .. Имам 14 год. и сум од Скопје
здраво на сите новички од мене гледам дека за овие неколку денови имаме доста нови феминки. па ајде добро ни дојдовте
Здраво на сите... и јас се зачленив пред неколку дена имам 17 ипол години и мило ми е што ке се дружиме
Здраво. Јас се викам Жени. Од Бугарија сум, мажена сум и живеам во Скопје веке 1 година. Маж ми - Миле е охригјанец, чекаме парва мажка рожба. Јас сум на 22, а Миле на 25. Незнам што друго да речам за себе. Се извинувам ако имам правописни грешки, се уште се учам . Драго ми е што го најдов този форум, многу ми се свиѓа. Мило ке ми биде да се запознаја со вас и да дискутираме секакви теми. Се гледаме њо други теми. Поздрав Жени.
zdravo jas sum juksela i sum od skopje... dosta od vas veke me znaat od chet i se nadevam deka sum im megju omilenite novi chlenovi iii shto drugo da kazham osven toa po shto sum prepoznatliva... a a a a a a a a a qa a a inaku sakam da si najdam decko , pa zatoa se nadevam deka i ke mi pomognete zs jas neznma kako da fatam zs ne sum imala do sea *** pozz srckiiiii [mod-kirilica:9vc6xiob][/mod-kirilica:9vc6xiob]