Здраво на сите. Понекогаш имам влегувано овде, но дури синоќа се регистрирав. Се надевам дека ќе поминам интересно време на форумов. Поздрав.
zdravo na site ve citam mnogu vreme a od pred nekoj den se registrirav mnogu soveti recepti vi imav citano i praktikuvano pa ete sea mi e drago sto sum clen na forumot...sakam da kazam deka mene nikako ne mi uspeva Mk pismo cak ni Slovenska nemam na kompjuterot taka da se izvinuvam uste ednas i se nadevam deka nema da bidam banirana radi pismoto ke gledam sto pomalku da pisam da ne stvaram guzva so latinicata
Здраво! И јас сум ново/стара членка, во смисла ве читам оддамна, но пред некое време се регистрирав. Поздрав до сите феминки!
Здраво на сите! Јас сум нова на сајтов и морам да признаам многу ми се допаѓа! Имa толку многу работи да се научат и добри и лоши искуства да се споделат! Поздраф до сите се надевам на добра дружба и соработка
Здраво на сите,се регистрирав вчера,иако форумов не ми е непознат,нонстоп го читав и разгледував од страна и конечно решив да се регистрирам и не погрешив,баш е супер
здраво мима еве и јас да ти потврдам форумов е супер добро сто си и ти дел од него единствено сто треба е да бидес искрена и слободно да си ги казувас проблемите ако ги имас се разбира ,мене ми е супер дури поинтересно ми е од фб..поздрав4еееееееее
Здраво на сите и јас сум нова на форумот, меѓутоа сум го читала одамна и баш денес решив да се зачленам и да се вклучам во некои теми
Здраво на сите! Јас сум нова членка на форумов, сакав да ве поздравам само, се надевам на добро дружење!
Абе не дека сум нова, се регистрирав во октомври само што не најдов многу време да ве читам и следам, ама послениов период редовна сум... читни овде читни онде (јас само за овде сум била ) ) Уствари сакав здраво да ви кажам...