ФлејмФери, мило ми е што се одлучи да се приклучиш кон нашево семејство. Нема да зажалиш Еве почести се за добредојде
ЗДРАВО НА СИТЕ , ДОЛГО ВРЕМЕ ГО СЛЕДЕВ ФОРУМОВ ДУРИ И КОРИСТЕВ НЕКОИ СОВЕТИ НО ВЕТУВАМ ДЕКА ОД СЕГА ПОЧЕСТО ЌЕ СЕ ВКЛУЧУВАМ ВО ТЕМИТЕ СО МОИ МИСЛЕЊА И ИСКУСТВА
Јас одамна си го посетувам форумов, ама ете сега се одлучив да си бидам активна. Можеби ќе му бидам од помош на некој И добредојде на сите нови членови.
здраво на сите...исто и јас сум нова форумџика се зачленив пред малку...некое време ги читав темите и ги следев мислењата на девојките па решив и јас да се придружам. Има одлични теми за разговор
за срамота јас дури сега ја видов оваа тема ,а веке некое време сум тука, може малку со коментари, но секогаш ги читкам сите ваши, и си се смеам сама дома на некои добредојде на сите нови, и да се дружиме уште многу вака анонимно, а може и лично зш да не
Хипицаа, може и јас малце да украдам? Шалаа де Иначе, и од мене едно наајтопло добредојде до сите нови!
епа здраво девојки и од мене. Нова сум се зачленив денес, баш ми е кул форумов и има одлични теми и совети. Се надевам дека подобро ке се запознаеме Ви посакувам убаво да си го поминете остатокот од денот
Здраво девојки,редовно сум тука,ве читам,мн сте ми забавни и интересни,па решив да ви се придружам,да бидам дел од вас...супер ми е и Фемина и Феминките.
Хеј девојки..и јас сум нова тука...разгледував по темите, баш одлични и интересни теми на разговори...па едноставно морав да се придружам...поздрав до сите Феминки
Формуџики да се запознаеме, јас сум Ава зашто ме асоцира на женска скратена верзија од Аватар, баш она што сме сите ние во овој виртуелен свет Читав некои од отворените теми и ми се допаѓа што се искрени и директни, бар повеќето од вас, во секојденевието ретко ќе добиеме такви одговори. Можеби полесно е да кажеме што имаме кога се криеме под псевдоними но, сепак вистинските вредности и големите слабости ја пробиваат и таа маска па, според вашите коментари најдов истомисленички и мој тип на луѓе Се читаме... П.С. АvA (таа која го има овој псевдоним зашто тој го сакав ама беше зафатен ) не се лути, не те копирам, тоа значи само дека имаме сличен вкус бар кога станува збор за кориснички имиња
Здраво девојки Јас сум Ана,подолго време ве читам,форумот е навистина супер па решив да станам дел од вашето семејство. Поздрав Феминки се радувам на дружбата со вас
Здраво девојки редовно читам статии на фемина и многу ми се допаѓаат па после долго време решив и да се регитрирам за да можам да го кажувам и мислењето поззздравка голема од Куманово