zdravo devojki iako retko ama gledam deka ne ima i nas mazite. forunot vi e super go citam i se podobri raobti gledam pa si rekov da se zaclenam.
Веќе некое време го посетувам овој сајт и сум презадоволна. Денеска се зачленив и се надевам на добра дружба. Инаку имам 19 години и сум од Тетово. поздрав
Епа здраво. Јас сум Теодора и сум од Скопје. Долго време го разгледував форумов и најдов многу интресни и корисни информации па решив да се зачленам. Се надевам дека сум добродојдена и дека ќе ме прифатите. Позз
Здраво и од мене...Новопечена сум .Присутна сум на форумов само 9 дена. Трема на почетоков ме фаќа ...Се надевам дека ќе се дружиме . Имајте убав ден. Поздрав.
Здраво на сите Форумки, и ја сум нов член на Форумов....Се надевам на дружење и корисни совети,поздравче до сите членови
Ајде и јас да и се придружам да Хипи, да ја олеснам работата . Цел ден е на врата да пречекува. Оди седни, јас ќе те заменам . Знам и јас кога се зачленив прва ми посака добредојде . Туку да се свртиме малку кон ново-зачленетите, доста се фалиме . Добредојдовте ! Тука кај нас, ако ништо друго секогаш има добар муабет .