Иако веќе се вклучив во муабет и јас сум нова, Abeja(пчелката) тоа сум јас, работам ко да не работам, немажена, демек се мислиме за датумот, 28 год. но се чувствувам како за 27 , од Скопје Поздрав и добро ве најдов кафе за сите
ЈАС: Здраво јас сум МadHatter . ГРУПАТА: Здраво МadHatter!! Добро дојде во групата за лечење на љубителите на алкохол. ( темава ме потсети на муабет од типот кога некој нов член влегува го групата за лечење ) Кога се зачленив сум ја прескокнала темава па ај си викам , да се запознаеме!
Епа ајде МедХетер, редно беше да пишеш во темава Еве ти едно ОФИЦИЈАЛНО добре дојде, колку да поминеш на редот
Здраво на сите, јас сум Doberman, Доберманот ми е омилена раса на куче и на овој форум најчесто пишувам во темите поврзани со домашните миленици и нивната грижа. Имам големо познавење во областа на животните (а најмногу знам за кучињата) и доколку нешто ве интересира за вашите миленичиња можете да ме прашате во темата „Грижа за домашните миленици„ http://forum.femina.mk/dom/griza-za-domasnite-milenici-t4925/260.html#p416822 и со задоволство ќе ви помогнам.
Веќе долго време го посетувам форумов.. премногу ми се допаѓа.. Па еве и јас да се приклучам на многуте феминки. Поздрав до сите.