добро утро не сум баш многу нов член али многу теми на форумов ми прелетуваат некако инакѕ на сите ви поскаувам прекрасно расположение и убаво поминете си го денов ........аиии мои феминкиииии морееееееее најубав ден имајте брееее.....ајде доста солам памет.....
Линн, Скопје не сум многу нова на форумов ама сеуште сум "првачее" Nice to meet you, and wellcome to the club(to me )
Dobro utro i jas ne sum mnogu nova no i ne se vklucuvav cesto pa zatoa da gi pozdravam site clenovi na forumot pozzzzzzzzzzzzzzzzz. [mod-kirilicaa8gg7jh][/mod-kirilicaa8gg7jh]
Здравоо Јас не сум нова на форумов но сепак не сум ги ,,прошетала‘‘ сите теми па затоа и немам одговор овде Им посакувам топло добредојде на форумов на сите нови членки и многу ми е мило што се зголемува бројот на зачленети во овој најдобар форум. Поздрав до сите форумџики и се` најдобро
здраво на сите јас сум нова на форумов и мило ми е сто има ваква страна да си помуабетиме zенскиве а не само да си оговараме и да затупавуваме тука ке си научиме нешто што ке ни биде од корист...инаку замислете сите ние сто сме анонимни да се собереме во некој рестоан што би се случувало ве поздравувам сите
Aјде здраво и денес па нели нрубриката е за подобро да се запознаеме.Bрем ние зените да си помуабетиме доста ни е од политика се едно исто.Nие си имаме попаметни теми да си каземе едни на други.GOLEM POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
Здраво на сите.Веќе подолго време сум регистрирана, но не сум многу активна и јас немав забележано оваа тема.Јас сум од Кавадарци имам 16 год.Сакам да се дружам и се надевам дека ќе имам можност да ве запознаам подобро.Поздрав.
Здравоо! И јас сум нова.. од пред 2,3 дена. Името нема да си го откријам, само ќе кажам дека сум од Штип. Поздрав до сите.